Waarschuwing TRIN   Leave a comment

Heidi Baker draagt het lakeland (Todd Bentley) virus, ga niet naar Drachten want je kan er besmet weg komen en dat is niet zo best.

Tijdens een bijeenkomst met Trin gebeurde het volgende! Trin is de Nederlandse versie van Lakeland. Al zullen er genoeg mensen zijn die aandragen dat Trin al eerder opgericht was. Dit doet echter niets af aan het feit dat de voorgangers van Trin als één van de eerste Nederlanders naar Lakeland zijn gegaan om het vuur daarvandaan op te halen om het naar Nederland te brengen.

Dus al bestond Trin al eerder, ze streven hetzelfde doel na. Trin is onderdeel van het zogenaamde powerchristendom. Dit is een extreme versie van de Word of Faith leer. Als we eens kijken naar de Heaven on Earth conferenties dan is dat gewoon een kopie van Lakeland .

Tijdens het aankondigen van Heidi Baker slaakt voorganger Mattheus van der Steen vreemde klanken uit. Als daarna Heidi Baker spreekt wordt het nog gekker. De meest vreemde klanken komen spontaan uit haar mond. Ze kan geen gebed normaal uitspreken zonder gesis of gekreun of onverstaanbare klanken.

Ik lees nergens in de bijbel dat Jezus ons zo leert bidden. Verder roept ze maar of God Zijn engelen wil sturen. Ze ziet een verandering in de atmosfeer, iemand met ms wordt op dit moment genezen (zegt ze). Dit is het soort sprekers dat door Trin worden uitgenodigd. Allen die dit lezen en er toch heengaan zullen zich niet moeten inlaten met de manifestaties, en impartation door aanraking, howel het zo goed voelt is het misleiding van deze tijd, eenmaal besmet is er vrijwel geen weg terug. Dus wees voorzichtig en gewaarschuwd!

Advertenties

Posted april 15, 2014 by Dutch Bible Research Center.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: