Waarschuwing TRIN of nu hetende: Gospel Music Factory (GMF)   Leave a comment

Het mag duidelijk zijn na dat filmpje, dat Christelijk Nederland onder de zware demonen van Lakeland is komen te vallen die door de Engel “Emma” is gedaan. Dat is een vrouwelijke Engel. Wanneer we naar Gods engelen vanuit de Bijbel kijken zijn de echte Engelen mannelijk en dan zien we dus ook, dat die Emma gewoon een hele grote demon is.  Dus God werkt niet, maar die demon werkt door deze Lakeland waarvan TRIN van Mattheus van der Steen had gezegd dat zij niets van de valse profeet en Evangelist Todd Bentley moest hebben. We zien dan ook, dat ze wel dat `vuur’ over willen nemen. Hier zien we wat dit voor vuur is:

U dacht dat u ook wakker was, maar het kan nog veel erger nu we hier dus een andere pagina bekijken. Zelfs aan kleinere kinderen wordt dit vuur ofwel deze demonische impartatie worden doorgegeven. Imparteren is eigenlijk hetzelfde als inporteren, maar dan in geestelijke overdracht. Demonen kunnen worden geimparteerd, maar een zalving niet, ondanks ze het daar wel in het filmpje suggereren dat het zo is. Doch Todd Bentley is een valse profeet en die lijn zet Mattheus van der Steen graag door. Nu zijn ze bezig om Firenights voor kinderen te maken, zodat die geest ook op kinderen overslaat. Dat doen ze door een groep of beweging uit de Bethel Redding Pinkstergemeente toe te passen de de naam Jesus Culture met zich meedraagt. In Amerika word al gewaarschuwd voor dit soort extreem charismatische toestanden, maar weinig hier in Nederland en van der Steen die juist zijn steun krijgt door andere gebrainwashte grote leiders, die zorgen er allemaal voor dat Nederland veel dieper demonisch bezeten gaat worden als dat Nederland nu al door deze bende geworden is. U weet dan niet hoe Nederland er dan ook niet alleen in geestelijk opzicht en dus ook in economisch en maatschappelijk en sociaal opzicht er steeds slechter aan toegaat. Anders moeten we eerder van dit soort bedieningen moeten aan gaan trekken, want de mensen raken er erg slecht aan toe. De normale psychiatrie werkt niet hierop. Er zijn veel meer bedieningen in Nederland die aan demonische bevrijding doen, daar waar de psychiatrie niets van weet of geen weet van heeft of iets als `middeleeuws’ opvatten. Die mening zou ik ook zijn toegedaan toen ik dus geen weet over deze materie gehad zou hebben. Maar we spreken hier over een ander soort van gevecht. Een hoger gevecht die hier op aarde tussen mensen worden gevoerd. Laten we maar eens een voorbeeld aanhalen:

Hij vertelt wat het is:

Op deze wijze word hij weer uit de mens bevrijd: 

Kunnen we in de Bijbel een gemeente zien die deze geest heeft?

Antwoord:”JA”

Openb 2:18 En schrijf aan den engel der Gemeente te Thyatíre: Dit zegt de Zoon van God, Die Zijn ogen heeft als een vlam vuurs, en Zijn voeten zijn blinkend koper gelijk:
Openb 2:19 Ik weet uw werken, en liefde, en dienst, en geloof, en uw lijdzaamheid, en uw werken, en [dat] de laatste meer [zijn] dan de eerste.
Openb 2:20 Maar Ik heb [enige] weinige dingen tegen u, dat gij de vrouw Jezabel, die zich zelve zegt een profetes te zijn, laat leren, en Mijn dienstknechten verleiden, dat zij hoereren en afgodenoffer eten.
Openb 2:21 En Ik heb haar tijd gegeven, opdat zij zich zou bekeren van haar hoererij, en zij heeft zich niet bekeerd.
Openb 2:22 Zie, Ik werp haar te bed, en die met haar overspel bedrijven, in grote verdrukking, zo zij zich niet bekeren van hun werken.
Openb 2:23 En haar kinderen zal Ik door den dood ombrengen; en al de Gemeenten zullen weten, dat Ik het ben, Die nieren en harten onderzoek. En Ik zal ulieden geven een iegelijk naar uw werken.
Openb 2:24 Doch Ik zeg ulieden, en tot de anderen, die te Thyatíre zijn, zovelen, als er deze leer niet hebben, en die de diepten des satans niet gekend hebben, gelijk zij zeggen: Ik zal u geen anderen last opleggen;
Openb 2:25 Maar hetgeen gij hebt, houdt dat, totdat Ik zal komen.
Openb 2:26 En die overwint, en die Mijn werken tot het einde toe bewaart, Ik zal hem macht geven over de heidenen;
Openb 2:27 En hij zal ze hoeden met een ijzeren staf; zij zullen als pottenbakkersvaten vermorzeld worden; gelijk ook Ik van Mijn Vader ontvangen heb.
Openb 2:28 En Ik zal hem de morgenster geven.
Openb 2:29 Die oren heeft, die hore wat de Geest tot de Gemeenten zegt.

Dit was in de gemeente te Thyathire. Zo’n zelfde gemeente als TRIN van van der Steen. Ze  hebben ook op uitnodiging en in vriendschap zittende valse profetessen die de Jezebel geest hebben. Waaronder:”Patricia King; Heidi Baker; Angela Greenig; valse vrouwelijke pastors (voorgangsters), die daar werken. Nu word ook van Angela Greenig gezegd dat ze demonen kan uitdrijven, maar dat betwijfel ik, daar ze de leer van Christus niet kent. TRIN of nu hetende GMF gaat heleboel mensen misleiden en demoniseren. De aantrekkingskracht van het publiek op dit soort kerken zullen explosieve vormen aannemen. 90% van de mensen die naar dit soort kerken komen zullen daar via een soort van aantrekkelijkheid diep geestelijk gestoord weggaan en ze weten van gekkigheid niet hoe ze rond moeten lopen, wat we al in Nederland zien gebeuren en dat is al +/- 40% van de populatie van Nederland en het wordt nog erger. Je word door hun geestelijk gestoord genoemd, terwijl ze zelf maar eens in de spiegel moeten kijken wat voor een fraudeurs; charlatans; hypocrieten en wat voor bedrieglijke leugenaars het zijn, die alleen uit zijn op geld!! Doe dat onder een paraplu van “Religie” en dan is alles nog geoorloofd door de Nederlandse wet ook, want dan mag het allemaal ineens wel en hoeven ze er ook geen belasting over te betalen. Ze hebben projecten open staan waar je zogenaamd “Partner” van kan worden, maar het geld word niet op de rekening van dat project gestuurd, maar juist op de bankrekening van hun zelf. Ze verdienen niet net als in Amerika miljoenen Euro’s, maar € 500.000,=  per jaar; hebben zelf een enorm luxe leven en daar waar het geld werkelijk naar toe moet gaan en wat ze de gever hebben voorgehouden; komt dan dus het geld niet naar toe. Het evangelie van de financieel graaiwerk.  Wanneer je als oprecht discipel van de Heere Jezus Christus daar terecht, dan word je als “Mental Patient” aangezien en door de afgrond heen gehaald door hen. Zo ook had de heer van der Steen kinderen van de straten van Oeganda weggeplukt om ze zo in een kindertehuis onder te brengen waar een pedoseksueel als directeur werd neergezet. Dat werd een TRIN-huis genoemd. Vele kinderen zijn sedertdien seksueel misbruikt door de directeur en zijn pedovriendjes. De lijst is oneindig wat van der Steen samen met zijn organisatie TRIN allemaal uitspookt. Dat ik dat aan het licht breng en daar wat van zeg publiekelijk, dan moet dat maar eens worden gezegd. Doch hij vond een valse verklaring bij de politie handiger om zo de mensen die niet monddood waren monddood te maken n het OM volgt de wensen van de dader op die zich op een valse wijze als slachtoffer bij het OM melden, want ze hebben hinderlijk over hen gesproken en kunnen daardoor hun praktijken niet of veel moeilijker voortzetten. Het recht in Nederland, hoe krom ook heeft weer gezegevierd.  Ze hebben nu een andere naam, omdat er in de oude naam zoveel door hunzelf gecreëerde smog heeft gezeten.

Waar ze me voor hebben aangeklaagd; heb ik dus niet gedaan. Ik heb niet gestalkt en zeker heb ik wet 285b lid 1 niet overschreden. Ik heb de mensen gewaarschuwd en ik heb Mevrouw en de heer van der Steen Jr. op hun vingers getikt. Dat dit niet leuk is van tijdelijke aard dat moge duidelijk zijn, maar voor de eeuwigheid zijn ze dan wel behouden, maar ze hadden de Jezebelgeest in hen, die hen bracht naar de politie om mij en ook andere mensen te vervolgen. Ik hoorde dat de agenten niet van hun huis waren af en aan te slepen. Zo druk heeft de politie met alle valse aanklachten die de heer van der Steen moest maken, omdat ze eventueel belaagd zijn geworden.

Een vriendin in Amerika maakte een filmpje over mij en hen en dat is de waarheid die in het filmpje staat. Daarmee sluit ik deze site af.

Tot slot een dienst van TRIN waar heleboel mense geestelijk gestoord van zijn geworden:

And:

Wat dat laatste filmpje betreft; zitten de kinderen van deze mensen naast het zaaltje waar zij zelf zitten ook het zogenaamde Heilige Vuur te krijgen. Dus wanneer u iets anders zoekt om uw zondag mee te kunnen vermaken…. wellicht is dit dan ook een optie! Niet dus.

nu kunt u er toch nog voor verkiezen me te gaan vervolgen, maar weet dat het dan niet beter word met Nederland wanneer dit als een lopend vuurtje door alle gemeenten van Nederland gaat. Het is net als een bosbrand. Het wordt van kwaad tot erger. Bij deze bent u dus ook gewaarschuwd.

Met vriendelijke groet, J.E. Prins inzake van der Steen.

Advertenties

Posted juli 15, 2015 by Dutch Bible Research Center.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: