The Beautiful side of Evil –zuivere waarschuwing …..   3 comments

Hier staan wij helemaal achter. De kerken en gemeenten zoals wij kennen zijn Satans territorium op het hoogste niveau. We zien dat in het Boek Ezechiël, dat zij staan onder de geest van de antichrist om zo aan de opstanding van Christus door te breken vanuit Rome via de RKK Kerk en de PKN Kerken naar de Evangelie en Pinkstergemeenten toe, waar Satan zijn nieuw licht laat schijnen door de Torontobeweging en Lakeland om vervolgens ons en nieuw licht te laten zien die groter is als dat God licht zou zijn. Duivelse leringen vinden in de kerken plaats. Hier spreekt Johanna Maechelson over in haar boek en toespraak “The other side of evil”. Een ander evangelie (2.Cor. 11:4)  en een nieuw licht, terwijl God alleen maar meer licht heeft. Laten we luisteren, het is in het Engels:

 

Deel 1/5

Deel 2/5

Deel 3/5

Deel 4/5

Deel 5/5

 

Advertenties

Posted december 9, 2013 by Dutch Bible Research Center.

3 responses to “The Beautiful side of Evil –zuivere waarschuwing …..

Subscribe to comments with RSS.

  1. tnx,I go to look for the real God en real Jesus,God Bless you,kind regards , Ageeth xx

    • En die vindt u in de Bijbel en in het Koninkrijk van God waar u natuurlijk het Evangelie van het Koninkrijk vind in de derde Hemel en niet in een gemeente die je onder de geest van de antichrist plaatst op een soort van `evangelische’ wijze. U doet het zelfde als wij. Op zoek naar de ware God die u kan vinden door wedergeboren te worden en met Christus op te staan en een geestelijk leven vanuit Zijn mede-opstanding met Hem te kunnen vinden. Succes!!

    • I can agree with you more on this matter, but this was the goal as well for this site. To seek the Truth in Christ and not what men are speaking!! Is it 2.Tim. 4:3-4 and 2.Tim. 3:5? Or is it that we need to be in our inner quaters and let Christ speak in our hearts? I choose for the last one!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: