Patricia King   Leave a comment

Evenals Heidi Baker, die we al behandeld hebben is vals profetes een ander type vrouw. We kennen haar niet , maar was wel de basis van TRIN.  Laten we eens even kijken wat ze te bieden heeft. Zij behoort tot de religieuze divas en ze heeft een een eigen website en staat ook op de Elijah’s List. laten we eens kiken wat ze te bieden heeft:

Extases worship. Ja alles wat uit de New Age komt heeft zij ongeveer binnen het Evangelie gebracht. Ze is een multimiljonair als alle andere Diva’s, maar ze heeft geen Mother Theresa syndroom als Heidi Baker. Beiden zijn wel hele zware geestelijke probleemgevallen. Dit soort vervloekte  zwijnenhoeren dienen we geeneens mee om te gaan. Het gelovig overblijfsel mag blij zijn dat ze dit soort zwijnenhoeren niet bij Christus in de Hemel tegen hoeven te komen. Maar goed we hebben ook alleen in dit leven nog een beetje last van de vijfde bruid van satan Rebekah van der Steen, want na dit leven ligt ze in de afgrond samen met Heidi Baker en Patricia King en ook Angela Greenig.   Ze volgen niet de Zoon van de levende God maar een valse Jezus die graag de juk der dienstbaarheid en de new age staat. Ja, dan hoor je in de afgrond thuis en hier op de dodenlijst, want dat is het beste wat je maar kan hebben.

Goed laten we het nu maar eens over die zwijnenhoer Patricia King hebben die ons wilt vergiftigen met haar new age rotzooi binnen het evangelie. Die vrouw heeft een minderwaardigheidscomplex en zeker rijk geworden door wat te doen onder de bastaards; lauwen; hypocrieten; lauwen en bevlekten. De gaan toch naar de afgrond, want God spuwt ze gewoon uit. Net als Hij Patricia King; Heidi Baker en Angela Greenig uit Zijn mond spuwt.

Kijk hier maar. Succes en voorspoedevangelie alom. Die vrouw komen we bij Christus in de Hemel niet tegen.

deze man heeft bijna niets gezegd alleen een paar vragen gesteld. Het is hier al duidelijk wat Patricia King voor een tumor uit het brein van Satan is!!

Nu we zien inderdaad in Mattheus 10 dat we Christus dienen te volgen; dat we bidden in Zijn naam en dat we zieken genezen enzovoort. Dat een paar idioten uit Kansas zo horen we van Hank Hanegraaf, jawel verre familie van Ben Hanegraaff een zuivere leraar in Nederland (één van de weinigen), en Hank Hanegraaff, is het Amerikaanse equivalent ervan en een collega Bijbelleraar van ons, dat zij  dan in alle gevallen een new age heks is die met een evangelisch jasje de kerken bestormt is ook Gods plan, want zij bedient de lauwen en hypocrieten, die alleen maar wille horen wat ze horen willen. Dus zij bestaat. Doch ze blijft voor de oprecht gelovigen ene hele vervloekte zwijnenhoer uit de diep[se put van de hel, waarbij het Gelovig Overblijfsel Christus dankbaar is, dat zij zo overgeleverd is aan de leugen en dat zij alleen de leugen geloofd.  Ze weet allen niet dat een vrouw niet kan spreken in de Gemeente, maar goed zij behoort ook niet in de Gemeente, maar wel bij de bevlekten, waar God een heel speciaal plekje heeft in de afgrond. Het zijn slechts Isabella’s en religieuze diva’s. Amen.

The insanity of this woman.

Advertenties

Posted april 7, 2013 by Dutch Bible Research Center.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: