Lucas de Vreugd word voorganger C3 kerk   1 comment

Lukas de Vreugd word de valse sekte leider van de C3  kerk in Den Haag. Dat heeft deze site gezegd. Het moge duidelijk zijn, dat Luks de Vreugd een eigen gemeente gaat beginnen en dat Steve en Lizby Warren zijn vaderlijke misleiders zijn van een `ander Evangelie (2Cor. 11:4 en Galaten 1:6-9). Voor de rest een prima jongen, maar jammer dat hij mensen om zich heen heeft gehad die hem van de rechte weg heeft gestuurd. 

Lucas de Vreugd -- valse pastor.

Valse pastor C3 kerk Lukas de Vreugd. Hij predikt het voorspoed evangelie. Dus hij leidt de ensn niet naar Christus, maar naar de afgrond.

Zijn voorganger is beter bekend als Steve en Lizby Warren. Zij staan onder deze weinig bezielende leider. Hier de Foto:

downloaded_12_47

Steve en Lizby Warren. Voorganger C3 Church in Amsterdam/Amstelveen.

Hier het interview met Lucas de Vreugd: 

Hoe willen jullie eigenlijk gaan beginnen? Wat gaan jullie nu doen?

Lucas: Om te beginnen richten we ons op het bouwen van een sterk team. We zien een divers team voor ons, bestaande uit mensen met verschíllende denkwijzen en persoonlijkheden, die wél hetzelfde doel nastreven.
Nicola: We kunnen én willen namelijk niet alles zelf doen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en passies en we willen mensen de ruimte bieden om die persoonlijke talenten en vaardigheden in te kunnen zetten.
Daarnaast organiseren we natuurlijk ook activiteiten voor geïnteresseerden en nieuwe bezoekers.
Lucas: Momenteel zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie in het Centrum van Den Haag. Misschien wel een wijktheater. In ieder geval een creatieve omgeving! Vanaf half februari beginnen we met een wekelijkse connectgroep op zondagochtend. Aan het eind van diezelfde maand willen we starten met een maandelijkse informatiebijeenkomst.

Wie verwachten jullie eigenlijk dat er gaat komen?
Lucas: Ten eerste richten we ons vooral vrienden van mensen in ons netwerk. Er zijn al een aantal mensen die interesse hebben geuit. Daar bidden we voor: mensen die bekend zijn met C3 en kennissen hebben in Den Haag die nog niet in een kerk zitten. Dat zij bereid zullen zijn om hen een keer mee te nemen.
Nicola: We willen ons richten op mensen die momenteel niet naar een kerk gaan. Zowel Christenen die om de één of andere reden geen vaste kerk hebben, als simpelweg mensen die wel in God geïnteresseerd zijn, maar zich nog niet gerealiseerd hebben hoe bijzonder een kerkervaring kan zijn.

C3 Amsterdam is een tweetalige kerk. Geldt dat ook voor C3 Den Haag?

Lucas: Goede vraag. We zijn en blijven onderdeel van een internationale beweging. Dat gevoel raak je nooit kwijt en dat willen we ook niet. Zelfs ons eigen gezin is internationaal. We voeden onze dochter tweetalig op. Maar omdat we allebei Nederlands spreken, zien we deze start wel als een ultieme mogelijkheid om een volledig Nederlandstalige dienst te beginnen. Geen vertaling dus. Tenzij we Engelstalige gastsprekers uitnodigen.
Nicola: Wij hebben allebei echt een passie voor Nederland. Daarom vinden we het belangrijk dat Nederlanders zich thuis voelen in C3, niet alleen expats.
Lucas: We realiseren ons natuurlijk wel dat Den Haag een internationale stad is. We gaan ons eerst richten op een Nederlands publiek en kijken onderweg hoe groot de behoefte is aan een Engelstalige dienst.

Is er eigenlijk wel behoefte aan nog een kerk in Den Haag? Er zijn toch al goede kerken?

Nicola: Natuurlijk! Er zijn ruim 500,000 mensen in Den Haag. Hoeveel van hen gaan nu iedere week naar een kerk? Meerdere grote kerken zouden nog steeds maar een klein gedeelte van Den Haag bereiken.
Lucas: Er zijn veel groeiende, sterke kerken in Den Haag. We zien net zoveel waarde in diverse kerken in één stad als in een divers team. Juist vanwege onderlinge verschillen kun je iets toevoegen aan elkaar. Niet omdat je allemaal alles op precies dezelfde manier wilt doen. Zolang je maar in hoofdlijnen hetzelfde gelooft.
Nicola: Iedere kerk is uniek, net zoals ieder persoon. Verschillende kerken spreken verschillende mensen aan en ik denk dat God dat juist gebruikt. Mijn perspectief is dat we het team van bestaande kerken in Den Haag komen versterken en we hopen natuurlijk een goede relatie met hen te ontwikkelen. We hebben toch allemaal hetzelfde doel!

Waarin verschilt een C3 kerk dan van andere kerken?

Lucas: Iedere kerk heeft een eigen gevoel. Een DNA zou je kunnen zeggen. Ik denk dat de combinatie van een familiegevoel en een sterke visie onze kerkbeweging bijzonder maakt. Deze twee aspecten hoeven elkaar niet te bijten. Ze kunnen elkaar juist versterken.
Nicola: Daarnaast vinden we het belangrijk dat we God ervaren als kerk en niet alleen maar over hem praten. Dat is waar we toch allemaal op zoek naar zijn: een krachtige God die leeft en echt een verschil kan maken in ons leven.
Lucas: Het heeft ook te maken met een moderne beleving, muziek en de praktische manier van preken. Ook vind ik de combinatie tussen pragmatiek en geestelijk inzicht bijzonder aan C3. Niet zo geestelijk dat je in de praktijk niets presteert. Maar ook niet zo praktisch dat je het geestelijke perspectief verliest. Ik voel me hier erg bij thuis.

Wat gaan jullie het meest missen van C3 Amsterdam?

Nicola: De mensen. Die vooral. We hebben hier veel vrienden, die bijna familie zijn geworden.
Lucas: Ook is het lastig om afscheid van de kerk te nemen, omdat we zoveel energie in de opbouw hebben gestoken. Het is toch een deel van ons leven geworden.
Nicola: Maar goed, Den Haag is natuurlijk vlakbij. En we gaan niet helemaal weg. We blijven een onderdeel van C3.
Lucas: En houden ons telefoonnummer aan. Die Amsterdammers weten ons te vinden!

Nou, veel succes gewenst. Hoe kunnen we op de hoogte blijven?
Lucas: Binnen een paar weken zal er al meer informatie op deze website staan.. Ondertussen kun je altijd contact met ons opnemen via deze facebook pagina. Laat het gerust weten als je vragen hebt of op de één of andere manier betrokken wil raken.

– See more at: http://c3denhaag.nl/bekijk-de-agenda/#sthash.Z9bDSoiL.dpuf

Advertenties

Posted juni 18, 2013 by Dutch Bible Research Center.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: