Living Water Ministries Nederland — Arjan en Efi Knevel   3 comments

Arjen de Kretens

Hier verlustigende aan de aardse lusten van het leven. U ziet hun God is de buik geworden en Arjan is een echte Bourgondiër welke in de tijd van Paulus een Kretens heet, waar hij nooit zon hoge pet van op had.

 

De Living Water Ministries is de bediening van Arjan en Efi Knevel.  Weer één van de goede werken bedieningen, zoals er zoveel zijn in het Christendom.  Waar Apostel Paulus in Gal. 5:1 zegt dat we juist niet onder het juk der Dienstbaarheid moeten staan, maar juist onder de geestelijke dienstbaarheid, namelijk in 1.Cor. 9:27. Arjan Knevel doet veel leuke dingen met ons wel bekende Mattheus van der Steen. Ze lijken wel zielsverwanten, maar goed beiden niet bij Christus in de Hemel te krijgen, doordat ze nog steeds van de valse gedachte zijn, dat we met alleen goede werken de Hemel binnenkomen in plaats van door het geloof in de Heere Jezus Christus. Het is weer een andere vorm van een ketter, die zichzelf omhoog heeft gebracht om geld bijeen te verzamelen om zijn leven weer wat meer glans te geven, maar ook hij heeft een `ander’ evangelie; een `andere’ Jezus en een andere God, namelijk de God van het Christendom en niet de God van de ware Zoon Jezus Christus. Met al zijn valse wonderen en tekenen waar de geest van de antichrist de mensen zo binnen het Christendom wilt misleiden zo is Arjan en Efi Knevel ook zo misleid geweest als ook Mattheus van der Steen en ook Heidi Baker, die hun wortels hebben in Lakeland; Toronto en meer van dit soort op het Christendom zittende Satanische manifestaties, waar Satan gruwelijk werkt als een engel des Lichts.

Kijken we even naar dit filmpje: De Bereboot. Daar ziet u hoe hij samen met Mattheus van der Steen wanneer u stopt bij 13:30 min precies wat voor een godslasterlijk taalgebruik erop nahoud. Iets wat je niet verwacht van een broeder in Christus, maar wel van een Broeder in het Christendom.

 

Op 13:30 minuten vind je de godslasterlijke taal en het gehele filmpje is een soort satanische satirische benaderen van het volgen van de Heere Jezus Christus, die je gewoon godslasterlijk kan noemen. Arjan Knevel is wat de leer aangaat een godslasteraar; hij heeft niet de leer van Christus, noch dat hij de Heilige Geest heeft, noch dat hij de God van de Heere Jezus Christus heeft. Deze man is een harlot; een lasteraar van de Heilige Geest en dit verpakt in een evangelisch jasje en zo verkoopt hij zichzelf als een `evangelist’. We zien dus hier dat het een grote innemer is een parasiet en dat het hem terdege alleen voor zijn eigen ego is, dat hij voor die arme kindertjes zorgt, maar dat ze hen van de leer van Christus en het Evangelie van het Koninkrijk Gods hen `gevrijwaard’. Dat zal ook Arjan en Efi Knevel niet alleen doordat ze de leer van Christus niet willen hebben; ook een ander dat niet gunt, maar juist de mensen een ander evangelie geeft zodat ze niet wedergeboren worden en hun eer opstrijkt ment humanitaire werkzaamheden, die door de Bijbel “Het juk der dienstbaarheid” wordt genoemd.  Deze man wilt alleen veel van de wereld zien; hij heeft een fake bediening om dat te kunnen bewerkstelligen. Verder heeft hij ernstige godslasterlijke uitspraken en gaat tegen alles en het Woord van God in wanneer het gaat om de leer van Christus.

Hij is een vriend van Van der Steen en jaagt iedereen als vriend op Facebook weg, die zich tegen van der Steen afzet. Arjan van der Steen heeft niets met de leer van Christus; daardoor heeft hij Christus niet en de Heilige Geest ook niet, wel de Kundalinigeest die we dus ook hebben gezien, die het Christendom als een soort van heilige geest voert.

Zelden is te zien geweest wat een diep door de afgrond doorgerotte zwijn voor het aangezicht van Christus hij is geweest. Bij deze mag het Gelovig Overblijfsel dankbaar zijn hem het Evangelie op grond van Mattheus 7:6 niet meer te hoeven prediken en dat hij gewoon met al zijn lastering van de Heilige Geest niet meer de gelegenheid krijgt van Gods wege uit om zich te bekeren. Het Geloviog Overblijfsel is de Heere Jezus Christus ook dankbaar zulke diep verrotte en tot het bot vervloekte zwijnen als een Arjan Knevel niet meer bij Christus in de Hemel hoeven aan te treffen.

Nog een ander punt over hem. Hij leeft al jaren in overspel zonder dat zijn vrouw daar enige weet van heeft. Hij doet dit samen met zijn maatje Mattheus van der Steen. Ook zijn vrouw heeft daar geen weet van. Bij deze is dat nu ook open en in de bekendheid. 

Wie is in geestelijk opzicht zijn vrouw?  Zijn vrouw is een hoer met een varkenskop, die stijf onder de geest van Jezebel staat.

 

Advertenties

Posted mei 9, 2014 by Dutch Bible Research Center.

3 responses to “Living Water Ministries Nederland — Arjan en Efi Knevel

Subscribe to comments with RSS.

  1. Wanneer u het niet eens bent met mensen die een andere leer brengen dan u zelf geleerd is of gevonden of ontvangen heeft, dwaal of valse leraars, leert de bijbel deze te waarschuwen, met getuigen, daarna links te laten liggen , niet meer te begroeten, aan de kaak stellen,bidden voor dezen, maar……….. uitschelden, en lelijke liefdeloze taal heb ik nergens gelezen, zou dit ook dwaling kunnen zijn.1corinthiers.13

    • Ja maar daar zijn hun allang voorbij broeder. Dus dan moet je publiekelijk waarschuwen met naam en toenaam, wat Apostel paulus ook gedaan heeft. Ik laat dit soort mensen meestal in de valse leer zitten. Teneerste willen ze dat zelf en ten tweede vind ik dat persoonlijk niet zo erg, want anders moeten de oprechten hen nog bij Christu in de Hemel tegenkomen ook nog!! Elke keer dat zij een vals evangelie verkondigen krijgen ze een strafmaat voordat ze de afgrond in vliegen!! Pe3rsoonl;ijk kan ik eigenlijk ook niet wachten, wanneer dat gebeurt. Amen.

    • Zij zijn allang over die status heen. Gods wil was om het op deze wijze te den en geen slappe hap meer te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: