Vier groepen van valse pastors   Leave a comment

Vanaf 4:30 minuten van dit filmpje zien we hoe deze man die werkelijk in de hel en in Gods Koninkrijk is geweest hoe hij op deze manier gezie heeft welke pastors c.q. voorgangers er in de hel zitten.

  1. Door seksuele hoererij en naar bed gaan met vrouwen in zijn gemeente. 
  2. Door occulte machten laten zegevieren in de gemeente en dat Christus buiten de gemeente staat en de afgoderij en met name de afgoderij op dit 1948 afgodisch Israël of in een andere zin wat TRIN doet welke is de organnisatie van Mattheus en Rebekah van der Steen.
  3. Pastors die mensen op een geestelijke en natuurlijke wijze de mensen uitmoorden door valse leringen. Dus uitmoorden in geestelijke zin door een valse leer en in natuurlijk zin uitmoorden, wanneer diegene niet eens is met dat wat hij verkondigt, dat een valse leer is end an zien we vervolgens dat zij daarmee de kerk `om zeep’  helpen in geestelijk opzicht en vervolgens hebben ze daarmee ook in geestelijke zin de mensen in de kerk om zeep geholpen (Ab Klein Haneveld van het Nederlands Bijbelstudie Centrum;’de gebroeders Slagter; Joyce Meyer).
  4. Geldzucht ofwel de Gospel of Prosperity ofwel het welvaartevangelie. Het evangelie is daar niet aanwezig.  Alleen dat de voorganger, prediker erop uit is om van het publiek te stelen. We kennen ze allemaal. De C3 churches, die geld veel belangrijker vinden dan een zuiver evangelie van Jezus Christus.

We gaan groeperingen uitdiepen. In welke plaats van de hel komen ze na dit leven te zitten en voor welke groep mensen dienen we dus uit te kijken. We houden het zoveel mogelijk bij de pastors c.q. voorgangers binnen Nederland, maar ook moeten we ook uitwijken buiten Nederland en dienen we te kijken naar Amerika, Australië en andere kerken waar die valse leringen vandaan komen en dan zien we dus ook en dat we deze aan de kaak stellen; de linkjes doorgeven en de leer van die Bijbelleraar belichten. Deze lieden komen allemaal hier in te zitten:

Daar gaan ze in en hun discipelen met hen.

Veel kijk en leesplezier.

Groet,

Het Nederlands Bijbelonderzoek Centrum.

E-mail: nboc778@gmail.com.

Advertenties

Posted maart 9, 2013 by Dutch Bible Research Center.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: