Bericht aan TRIN/GMF en de Familie van der Steen.   Leave a comment

Wij zijn de rechters van het Gerechtshof erkentelijk met de vrijspraak die de heer Prins gekregen heeft in het Hoger Beroep die de heer Prins heeft aangetekend. U hoeft nergens bang voor te zijn, dat uw testikels van uw romp worden gerukt, maar u mag wel oppassen voor het feit, dat uw testikels door een koord worden omwonden en dat u o op deze wijze omgekeerd aan de boom komt te hangen en dat de zwaartekracht zijn werk gaat doen. Deze methode is vele malen leuker. Jammer dat u al wangedrochten van kinderen heeft, maar dat heeft u aan uw vrouw te danken wat de buitenkant betreft en bij u wat de binnenklant aangaat.

De rechters van het Hof zag ook al wat voor een gluiperd hij voor hen hadden en met wat voor een mateloze hypocriet ze van doen hebben en nu kunnen we toch wat aan de gemeenschap terug  doen. Kijk wij hopen dat u in de valse leer blijft zitten als waar u in zit. Dat vinden we best. Dan is de kans dat u naar de Hemel gaat zo nihil mogelijk. Ieder oprecht discipel van de Heere Jezus Christus ziet ook wel in op grond van Mattheus 7:6 dat we geen parels voor de zwijnen moeten gooien en dat er redding in de werkelijke Bijbelse Christus niet mogelijk is bij u daar u met een valse geest die u heilig verklaard heeft aan het werk bent geweest wat dus niet de Heilige Geest is geweest. U hebt de Heilige Geest gelasterd en daar is geen vergeving meer voor. Tevens haalt u alle geestelijke psychopaten die hier ook op deze website is gemeld in Nederland; alsof wij daar op zitten te wachten. Straks gaan jullie net als Bill Johnson ook het graf van Karel Hoekendijk op zoeken om de verdwenen zalving uit de botten van Karel Hoekendijk leeg te zuigen. Want die kant zien we dat natuurlijk op gaan. Kijk maar:

 

Kijk we wisten natuurlijk al jaren dat we inzake van jou een met een dodelijke psychopaat van doen hebben en dat je dit soort onzin graag doorgeeft aan andere mensen die behoren tot de categorie 2.Tim. 4:3-4. “Want er zal een tijd zijn, wanneer zij de gezonde leer niet zullen verdragen; maar kittelachtig zijnde van gehoor, zullen zij zichzelven leraars opgaderen, naar hun eigen begeerlijkheden; 4 En zullen hun gehoor van de waarheid afwenden, en zullen zich keren tot fabelen”.  En jij behoort tot de valse leraren in Jeremia 23; Deut 18 en ook 2.Tim. 3:5:

“Hebbende een gedaante van godzaligheid, maar die de kracht derzelve verloochend hebben. Heb ook een afkeer van deze”.

Nu weten we ook, dat jij je vrienden zoekt onder de valse leraren; valse profeten en dat jouw vrouw haar bevrijding zoekt bij de demonisch bezetenen als een Angela Greenig; Patricia King en Heidi Baker, die op haar beurt ook haar staaltje werk laat zien. Kijk maar:

Wat ons dus zorgen baart is dus dat dit gebeurt in één van de kerken in Nederland. Kinderen zijn hiermee gemoeid en worden dus demonisch bezeten gemaakt. Wij weten dat Heidi Baker jullie goede vriendin is, maar kijk uit!! Jullie zijn daar zelf verantwoordelijk naar Christus toe over. Wat we dus zien hier is dat hier niet alleen een jongen demonisch bezeten wordt gemaakt, maar dat heleboel kinderen demonisch bezeten worden gemaakt. Dit is zo verderfelijk en we hopen dat dit niet gebeurt in de House of Heroes en indien wel dan moeten we alsnog maatregelen nemen, want ze komen vervolgens wel naar ons toe hiermee en naar andere zuivere broeders in Christus. Wij moesten hier gewoon om huilen.

Verder hebben we ook de valse getuigenis van Rebekah Krell  gezien op GodTV. Kijk hier:

GodTV is de internationale valse profeten en valse leraren zender die de wereld geestelijk arm heeft gemaakt. Dit komt net als jullie uit dezelfde koker van de “New Apostolic Reformation”. Nu weten we dat ze zogenaamd bevrijd is geworden door iemand die zelf zwaar demonisch belast is en met allerlei valse leraren en profeten is behept en belast en dat zij dus een andere Jezus; een andere god en een andere geest hebben, die ze heilig hebben verklaard.  Wanneer je Rebekah in haar ogen kijkt zie je nog steeds dat ze dezelfde demonische bezetenheid in haar ogen heeft en dat ze tot op de dag van vandaag demonisch belast is. Ze is nog steeds de bruid van Satan alleen de bruidegom is veranderd in Anton Le Vey naar Mattheus van der Steen. Voor de rest is er geen enkel verschil tussen deze twee ‘heren’. Alleen bij Mattheus van der Steen hebben ze er een soort evangelisch sausje overheen gegoten. Zoveel verschil zit er in geestelijk opzicht niet tussen de House of Heroes en de Satanskerk. In de House of Heroes werkt satan als een engel des Lichts en in de Satanskerk niet, maar beiden leiden naar de diepste spelonken van de afgrond. En of je nu via het ene poortje de afgrond ingaat of via het andere, dat maakt voor satan niets uit. In beiden gevallen heeft hij je en dat hebben jullie zelf toegelaten. Nu ben je een soort profetes geworden. Och wat is dat nu. Ga je diezelfde charismatische (niet geestelijk, maar charismatisch, dat is een verschil van dag en nacht) toer opgegaan als al die andere valse profetessen welke gewoon paragnosten zijn in een evangelisch jasje. Het wordt van kwaad naar nog veel erger.

Goed nu we weten hoe mooi je kan liggen naar jouw eerste man waar je weduwe van bent geworden en dat alleen nog maar jouw stiefzusters nog in leven is, welke is nu Zeena Schreck- Le Vey met haar geliefde zuster  Karla Le Vey. Beiden stiefzusters van Rebekah van der Steen-Krell. De dood van Anton Le Vey verandert er niets aan, maar Anton Le Vey en Mattheus van der Steen hebben één ding gemeen. Het zijn beiden satanisten en hogepriester van hun eigen satanskerk.

anton_lavey (1)

Rebekah’s eerste man …. de Hogepriester van de Satanskerk Anton Le vey.

 

Anton Le Vey. Oprichter van de Satanskerk en ook de eerste man van Rebekah van der Steen – Krell. Rebekah is heleboel keren gewoon verkjracht totdat ze het lekker begon te vinden. Ze begon  juist te genieten van al die verkrachtingen. Dankzij Anton Le Vey kon ze zich daaraan overgeven.  

Rebekah van der Steen

Rebekah Le Vey-Krell ligt hier voor haar eerste man Anton Le Vey in de Satanskerk..

Hier is Rebekah: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Mattheus-website

Christen Satanist Mattheus van der Steen in zijn eigen Satanskerk “The House of Heroes”.

 

Dit is Mattheus van der Steen. Oprichter van de Christelijke Satanskerk The House of Heroes. Hij is een volledige satanist ten voeten uit. Alleen hij heeft een satanskerk met een Christelijk karakter. Hij is de tweede man van Rebekah en ze heeft het naar haar zin bij hem. Geen verkrachtingen meer, want die zijn verandert in hele dage extreme seks. Nu is ze alleen maar pervers bij haar eigen man, maar dat maakt tegenwoordig niet meer uit. 

Dit is Rebekah in de Satanskerk “House of Heroes”:

 

 

0-Rebekah 2

Eerste bruid van de Christensatanist Mattheus van der Steen; Hogepriester van de Christelijke Satanskerk House of Heroes. Hier is zij valse profetes en de hoer met het Scharlaken koord.

 

 

Rebekah van der Steen-Krell had kanker, maar nu is ze een kankergezwel uit het brein van Satan zelf geworden. Niets verwonderlijk, want ze is nog van een lager allooi dan het laagste uitschot der aarde en dat geldt voor Mattheus van der Steen exact hetzelfde. De kanker zal weer gaan terugkomen daar zijn we zeker van en het komt op Gods tijd. Eerst moet er kennelijk nog veel meer mensen misleid worden door hun valse bediening en dan kan God de tent sluiten en kunnen jullie de afgrond in!! Immers de valse opwekkingen (revivals) zijn tot doel om zo eerst de Grote Afval te bewerkstelligen en de werkelijke opwekking zit onder de Moslims.

 

 

 

 

Ja, maar dan hebben we nog onze Rebekah toen ze kanker had. Mattheus heeft een hele mooie foto van hun gemaakt. Kijkt u zelf maar.:

rebekka2

Rebekah nagenietend van haar operatie aan haar slokdarm. Ze hebben een tumor bij haar verwijderd. Nu is ze een groot tumor uit het brein van Satan zelf geworden.

 

 

Zo mooi kan Rebekah erbij liggen, wanneer ze in een bijna dood ervaring heeft gezeten. Nou toch zo mooi kan het toch allemaal aflopen, maar die tijd gaat weer terugkomen, maar dan op een terminale wijze. Ze gaat een strijd tegen kanker hebben, die de meest gruwelijkste vormen gaat aannemen, maar die ze niet gaat winnen. Immers Satan blijft toch de eeuwige verliezer en dan kan ze zo naar de hel. Heel fraai en heel mooi!

Nu we weten dat ze hier in de kanker zit net als haar tweede man Mattheus. Zo mooi om te zien hoe ze verder gaan in dit leven. Hallelujah roepen naar hun valse Jezus en dan hebben de een Heilige Geest avond, waar de Kundalini-geest weer haar werk kan doen en dat Satan als een engel des Lichts als God kan werken in die hele ruimte. Ja, daar krijg je inderdaad de kanker van, van dit soort `diensten’.  Dat hele bedrijf kan ons de kanker krijgen. Tumoren uit het brein van Satan zelf; zijn ze al!!

 

 

Goed ik hoop dat ze een leuk leven krijgen. Ik hoop dat de hernia van de heer van der Steen zal bijdrage dat hij niets meer kan doen. Verder kan er een koord om zijn testikels gewonden en kan hij onderste boven aan de hoogste boom opgehangen worden en laat de zwaartekracht maar zijn werk doen. Amen.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: