Mattheus van der Steen verliest rechtszaak Prins.   9 comments

De man die de discipelen van de Heere Jezus Christus vervolgt

Zo satanisch is TRIN/GMF

 

Bij deze ven een mededeling. Onze medewerker de heer Prins is, naar onze genoegen, goed uit de strijd van Van der Steen gekomen. Wij kunnen melden dat we weer kunnen posten en dat we gewoon weer ons gang kunnen gaan zoals we die kunnen gaan. Hij heeft het juridisch geschil tegen de heer van der Steen gewonnen, welke ons de kans geeft om weer op internet de nieuwste mededelingen over Van der Steen te kunnen doen. Anders was dit toch wel buiten de heer Prins om gegaan.

Nu de feiten zo liggen; zien we dus ook ons genoodzaakt dat wij dus dan ook maar even een PV naar Van der Steen opstellen. In juridische zin gaan we van der Steen slopen! Wat zijn we nu al gaan doen:

  1. Wij gaan een civiele procedure opstarten vanwege het feit wat de heer van der Steen de heer Prins heeft aangericht. Hij zal dit moeten betalen.
  2. Hij krijgt een strafzaak aan zijn broek wegens smaad; laster en poging tot omkoping afpersing en oplichting. Maximale straf tot 4 jaar.
  3. Hij krijgt een strafzaak aan zijn broek wegens veelvoudige volkerenmoord aangaande verkondiging van een vals evangelie en kinderen zo demonisch bezeten maken dat dit heeft geleid tot vele zelfmoord pogingen en zelfmoorden van kinderen die bij TRIN/GMF komen. Dit zal leiden tot decennialang gevangenisstraf aan de gehele staf van TRIN/GMF en ook aan van der Styeen zelf.
  4. Rebekah van der Steen wordt afgevoerd naar de Satanskerk. Welke is een leuke plaats die zich leent om te worden geofferd door Satan. Nu heeft Rebekah in de Satanskerk gezeten en ze is nog steeds de Vijfde Bruid van Satan, dan zien we vervolgens dat zij dus met haar kinderen aan Satan te worden geofferd. We hebben al hun huisadres al bij de Satanskerk bekend gemaakt!
  5. We gaan van der Steen en zijn vrouw ook laten vervolgen van pedofiele praktijken. Niet alleen met zijn eigen kinderen, maar ook met kinderen van zijn kerkleden, waar we al de meest gruwelijke verhalen van gehoord hebben. Deze zijn echt gruwelijk te noemen.

Nu dit dus bekend is, resteert alleen nog maar te zeggen, dat de van der Steentjes geen leven meer hebben waar door de collega’s van de heer Prins hard aan gewerkt gaat worden. de heer Prins doet bij deze niet mee.

Moge Satan hen zegenen, want dit potverdriet heeft het wel over Christus; alleen ze zijn valse bekeerlingen en hem zelf die de grootste valse bekeerling is. Nu de tijd daar is zullen de van der Steentjes niets persoonlijks meer van ons horen, maar wel via de algemene media. Nogmaals …. we slopen ze.

Het moge duidelijk zijn, dat de Vn der Steentjes geen lieve christelijke mensen zijn. De hel op aarde begint NU voor hun. Amen.

Advertenties

9 responses to “Mattheus van der Steen verliest rechtszaak Prins.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ik vind het jammer dat jullie gele kleur letter gebruiken. Het is zo onleesbaar. Kunnen jullie niet gewoon normale letter kleur gebruiken? IK heb nu wit gebruikt. Is dit beter? Bedankt voor het advies, Harold. Prettige avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: