TRIN wordt Gospel Music Festival   Leave a comment

logo_gmf_kleur

 

TRIN heeft haar naam gewijzigd in Gospel Music Festival. Dat heeft oprichter en directeur Mattheüs van der Steen vandaag, 11-6-2015, in een nieuwsbrief laten weten. De organisatie is de afgelopen jaren zodanig fors in de problemen gekomen – moreel en financieel – dat het zinkende schip is ingeruild voor nieuw vehikel: Gospel Music Festival. De organisatie verloor eerder dit jaar al haar ANBI-status, maar probeert deze onder de naam Gospel Music Festival opnieuw te bemachtigen.

Wij hebben geen aanwijzingen dat TRIN onder de nieuwe naam Gospel Music Festival wezenlijk anders opereert dan zoals beschreven in onze rubriek TRIN Spin en in de vervolgartikelen op weblog Dwaze Schare. Maar natuurlijk houden wij hier ook het reilen en zeilen van Mattie en zijn maatjes nauwlettend in de gaten. Inmiddels is onze charlatan van de Lage Landen. Of hiermee het zinkend schip nou zo is ingeruild, dat betwijfelen we, want het is net als zure melk in een oude pak. Wanneer je deze in een nieuw pak zet dan blijft het de oude zure melk. We kennen inmiddels onder de Evangelische en Pinksterwereld wel die valse corrupte financiële spelletjes om het mooi en strak te laten lijken, maar het juist niet zijn. Vele schuilden worden dan onder de tafel geveegd en de betalingen worden vaak niet gedaan. Nu is de huidige secretaris die we ook op de dodenlijst kunnen terugvinden, ook als secretaris. Onze voorman van alle charlatans Jan Sjoerd Pasterkamp. Inmiddels zijn we weer terug bij af zo lijkt, maar niets is minder waar, want dat TRIN GMF wordt is alleen maar een naamverschil; het blijft dezelfde corrupte charismatische bende zoals het altijd al is geweest. Daar verandert niets aan.

Natuurlijk is deze organisatie alleen goed voor de hypocrieten, want de oprechte van hart weet dat alle profetieën al in de Bijbel zijn uitgesproken en wie daar een tota of jittel aan bijvoegt of afdoet, daar zal God de plagen van vermenigvuldigen en excommuniceren uit het Koninkrijk der Hemel en zij zullen ook niet in het Boek des Levens te vinden zijn. De profetieën zijn fake net als ook hun vals evangelie overigens. Niets voor niets staat ook Mattheus en Rebekah van der Steen op de dodenlijst . Nu we dat weten zien we dan ook, dat we TRIN in gedachten moeten houden, wanneer er over GMF gesproken gaat worden. Het is gewoon de Bond van schysofrene charismatische mafkezen, die alleen voor de hypocriet bedoelt en niet voor de oprechte van hart. Dan zien we dat ze ook niet de doden kunnen opwekken omdat ze namelijk zelf nog in de zonde zitten en dan zien we vervolgens dat ze niet bij TRIN thuishoren.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: