Heidi Baker komt uit de hel….. Heidi Baker does come out of the hell!!   Leave a comment

[Under construction]

 

Bekijk dit en trek uw conclusie.

Hier ziet u het zonder commentaar in het origineel; en het begint bij 1:48:00.

De valse deportatie van demonen; zien we in deze jongen. Heidi Baker behoort echt tot de Bond van de Charismatische Zombies. Heel erg is het te zien, dat ze zomaar bij elkaar de handen opleggen. Bijbels is het zeker niet; en nog erger wordt het wanneer Heidi Baker alleen maar in die jongen demonen kan imparteren. Imparteren komt bij een soort van demonische handoplegging die Satan gekopieerd heeft en zo demonen aan de mensen overplaatst en dat doet hij als een engel des Lichts op een soort van charismatische wijze en dat zien we bij Patricia King; Heidi Baker en Angela Greenig en dus ook bij TRIN daar Mattheus en Rebekah van der Steen nauwe banden heeft met deze drie Jezebels.  Kijk hier maar eens op de foto:

Mattheus-en-Heidi (1)

Heidi Baker en Mattheus van der Steen in het charismatische huwelijksbootje. Samen duiken ze samen met een valse Jezus; een valse evangelie; een valse God (Satan) en een valse messias de afgrond in en dat omhult met een heel mooi evangelisch jasje. Om zo het maar echt te laten lijken. Wolven in Schaapskleren heet dat (Mattheus 7:15).

En we zien dan ook dat dit ook zo is. Dezelfde demonische activiteiten wat we in de filmpjes zojuist zagen zulke demonische filmpjes zien we dus ook hier bij TRIN en Mattheus van der Steen.

In dit filmpje zien we namelijk het zelfde gebeuren als in het filmpje hierboven. Met dien verstande dat van der Steen al die charismatische mafkezen van Amerika naar Nederland heeft gehaald, zodat Charismatisch Nederland open is komen te staan voor de satanische beïnvloeding van Satan binnen het Christendom. Nou hoort dat ook zo hoor en is dit (naar de negatieve kant besproken) Gods plan geweest en wanneer we Ezechiël; Daniël Jesaja en Jeremia lezen zien we dat ook. Bij deze zal binnenkort een Bijbelonderzoek en een studie komen over dit onderwerp.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: