Trin met de antichrist   Leave a comment

trin_logo

Voorwoord

Toen ik alle puzzelstukjes rond TRIN bij elkaar gelegd had en het verband ging zien bij het aan elkaar binden van de puzzelstukjes werd ik beroerd van binnen en tegelijkertijd ook bezorgd hoe snel de mensen zich om lieten praten door dit soort onder de geest van de antichrist staande organisaties van TRIN; immers dat kan na het onderzoek wel gesteld worden. Ik begoin vragen te stellen in de trouw en de waarachtigheid van Heidi Baker en een zuster in Christus in California USA hielp me daarbij door mij een handreiking te geven over de Religious Diva’s die ze maakte. Daar werd duidelijk dat in Amerika het power charismatische afdeling, die we eerder kenden uit Lakeland en de Torontobeweging ook hier in Nederland is begonnen met de organisatie TRIN. De volstrekt onbijbelse en ook antichristelijke methoden, welke de onder de New Age voortkomende praktijken van de Kundalini methode en het gebrul van een leeuw en later “De hond en het baasje” welke we tegen komen in de SM wereld in hun wijze van vernederingssessies tegenkomen, en die we ook in Toronto zagen en die we ook bij TRIN tegenkomen. Het satanisch lachen enzovoort en het brullen van de leeuw. Je ka die filmpjes allemaal tegenkomen op andere delen van deze weblog.

Het onderzoek

Verder ben ik eens gaan kijken met wie TRIN omgaat. het moge duidelijk zijn, dat dit niet bij de eerste de beste valse profeten zijn,. die al veel langer in Amerika actief zijn. Patricia King;  Heidi Baker en meer op de Elijah list staande valse profeten, die door TRIN meer in Nederland in de bekendheid komen te staan. Tevens hebben we de zogenaamde bevrijder van Rebekah van der Steen onderzocht en we zijn geschrokken dat zij contacten onderhoud met dit soort valse profetessen en daarmee met hen heel diep de zaken deelt. Haar naam is Angela Greenig ook op staat. We zien dus dat we met valse profetessen en valse bedieningen op deze website te maken hebben. Nu de bezorgdheid reist: in hoeverre is Rebekah van der Steen bevrijd en hoever is ze nu heen door op dezelfde voet als Heidi Baker te gaan zitten. Wanneer we klikken op de naam “Heidi Baker en we bekijken het tweede filmpje van Helen Johnson, die deze “Religious Divas” gemaakt heeft dat Heidi Baker omgaat met vele valse profeten allen komend uit de Elijahlijst en we zien dat ze er zelf ook op staat. U ziet op de Elijahlist  ook Heidi Baker staan en waarom zou je denken dat zij geen valse profetes is? Kijk naar de andere namen en je ziet dat ze er ook helemaal bijhoort. De abortusboot die aan haar gegeven is, is dus uit onze zakken betaald aan een valse profetes die dus ook nog een bediening heeft om “iemand te zijn”.  Dat zien we weer onder het tweede filmpje [hier]  terug. We zien dan dus dat zij niet zuiver is en dat zij een Moeder Theresa  metrhode heeft van goede werken en niet door het geloof in de Heere Jezus Christus. Dat is ook hetzelfde doel bij TRIN. Goede werken komen op de eerste plaats en het geloof in de Heere Jezus Christus is het power-charismatisch model die de mensen juist niet dichter bij Christus brengt, maar wel de mensen meer demonisch bezeten maakt.

Angela Greenig

ScreenShot2383

Zij schijnt vele bevrijdingen gedaan te hebben. Alleen wanneer je foto’s van haar ziet; zie je niet dat het een geestelijk ‘opgeruimde’ vrouw is. Meer een sloerie eigenlijk, de zwaar demonisch bezeten uit haar ogen kijkt, wanneer je een foto van haar bekijkt en satan kan zichzelf niet uitdrijven.

Patricia King

king2

Paula King valse profetes

Patricia King is een miljonair, die rijk geworden is van haar vele verkopen op het `evangelisch’ vlak. Haar profetische loopbaan is altijd vals geweest en we zien dat ze een valse profetes is, die ook staat op de Elijahs List en we zien ze ook hier in de gehele studie van Helen terug op deze site.

Heidi Baker

H_Baker1180210710

Mama Aida– Heidi Baker

Het Moeder Theresa typje en een valse profetes die ook met andere valse profeten en valse genezers omgaat en als vrienden heeft en daarmee de hele wereld overgaat en waar soaken en een New Age methodes in een evangelisch jasje gooit en waar ze een valse Jezus aanbid. Kijk gewoon maar weer op deze website en dan de bovenste clip.  Wie ze nou zitten te aanbidden; het moet de nieuwe soortige power charismatische wijze van aanbidding heten, maar wanner je alles op goedewerken bouwt en niet op grond van het geloof, dan kom je al gauw op New Age achtige praktijken uit en zijn dit dus de antichristussen, die we zien in Mattheus 24:24.

Basis van TRIN

276776_206298606068870_199763451_n

Mattheus en Rebekah van der Steen

Samenwerking Heidi Baker en Mattheus van der Steen

Mattheus-en-Heidi (1)

Heidi Baker met MvdS

Deze drie dames zijn de basis geweest van TRIN. Waar TRIN het meest samenwerkt is Heidi Baker. Zo gezellig huggnd bij lkaar. Zo vol van liefde is Mattheus van der Steen met Heidi Baker, die haar bediening heeft opgezet vanuit een diepe vorm van minderwaardigheidscomplex, want ze wilde wat ‘zijn’ in haar bediening. Het mag duidelijk zijjn, dat TRIN dus ook op har valse lijn zit van bediening. Deze ‘relgieuze diva’ wilt overal zijn en bij horen en ze gaat alleen maar met deze mensen om die op de Elijahlist staan vermeld. Zij behoort dus ook tot die valse leraressen en leraren. Kijk maar op de afdeling Heidi Baker van deze site.

Ondanks zi3en we dat TRIN haar geld verspeeld heeft aan een boot voor haar. Maar goed het bijstaan van het elkaars minderwaardigheidsgevoel wilt ook wat. Matheus kocht een arbortusboot voor haar, want ongewenste kinderen ter wereld brengen. is en in hun ogen onethisch en moeten dus voor hun geboorte uitgemoord worden. Immers de inwoners van Mozambique kunnen niet voor deze kinderen betalen, dus moest en een boot komen van € 200.000,=. Toch achteraf niet zo’n liefdevolle bediening van “Mama Aida, zoals Heidi Baker daar word genoemd. Verder reist Mevrouw Baker of beter gezegd Ma Baker de hele wereld rond met haar collegae valse profeten en profetessen. Allemaal badend in het geld en geprofeteerd doordat ze de tip van Simon de Tovenaar in Handelingen 8 heeft aangenomen. Dat wat je gratis krijgt van de Heer kan met  opbod worden verhandeld en verkocht. Immers een religieuze diva moet baden in het geld en moet ook onder de mensen een diva kunnen zijn. Als een prinses. Hun ego’s zijn groot; ze zijn hoogmoedig; trots vol van hebzucht en vol van zichzelf. Nou voldoet Diva Heidi niet in zijn geheel aan dat plaatje, maar daar waar ze mee omgaat laat heel duidelijk zien hoe ze zelf in elkaar zit.  Jammer dat ze niet in Christus staan, want nu is alleen de New Age – achtige liefde naar elkaar overgebleven.

Een dienst van Trin is als volgt: 

Mattheus van der Steen:”Voel je dat er wat in de lucht hangt?” Hoe meer bedrogen kan je worden. ja er zit veel in de lucht, maar niets wat met Christus en de leer van Christus te maken heeft.

Nederlandse Christelijke leiders

Alle Nederlandse Christelijke leiders schijnen op TRIN te vallen en het hele land gaat er in op, maar wat gebeurt er eigenlijk? Wonderen en tekenen? Neen. Predken ze de leer van Christus? Neen. Wat heeft TRIN hier in Nederland te bieden dan alleen maar een evangelisch bloemetje aan de mensen te geven? Niets. Kan ook niet anders, want ze hebben noch Christus in het hart en de geets van de antichrist heeft iets te bieden, maar toch hebben ze Mattheus en Rebekah van der Steen in hun armen gesloten. Kijk maar:

Veel geestelijker is het niet geworden. Gewoon een demonische samenkomst met een christelijk jasje zoals het bij wolven in schaapskleren gebeurd. De christelijke leiders daar staan ook hier.

Trin is dus een zeer zwaar satanische organisatie gericht als strafmaat van God voor de lauwen en hypocrieten die in Nederland huisvesten. De oprechte Christen heeft daar niets te zoeken en die komen daar ook niet. Dus wie bedrogen wil worden en een eeuwigheid in de hel wilt belanden, dan kan je het beste daar naar toe. Anders zouden we je aanraden toch maar  thuis de Bijbe te bestidere en geestelijk op te wassen door Chrisus zelf.. Het is gratis en je krijgt een zuivere leer, want dan is Jezus Christus jouw leermeester geworden en ga je voor eeuwig de Hemel in. Ze hebben het over de Heer, maar ze staan stijf onder de geest van de antichrist. het glovig overblijfself is daarom hun Heiland Jeus Christus dankbaar zulke zwijnen (Mattheus 7:6) niet in de Hemel aan te treffen en dat ze ook op de dodenlijst  staan. Amen.

Tot slot een waarschuwing: 

wolf schaap

Wolven in Schaapskleren

Advertenties

Posted april 6, 2013 by Dutch Bible Research Center. in TRIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: