Ufo’s   Leave a comment

110_ufo

 

 

Wie zijn de buitenaardse wezens en UFO?

Vandaag de dag hebben veel mensen niet als de vraag of zij vreemdelingen, maar de vraag wie ze zijn.

UFO’s zijn een realiteit, uitbreiding van de diep in de geschiedenis van de mensheid en onze moderne wereld lijkt te weten wat te doen met deze realiteit van het mysterie te doen.

UFO’s en buitenaardse wezens in de geschiedenis.

Astronautical archeologische theorie laat zien “ze” altijd in relatie tot hun activiteiten en bezoeken aan het land vindt een spoor.

1 Het is een legende

Dat zijn legendes, die de vliegende machines te beschrijven, te bezoeken “goden” en hun ambassadeurs uit de hemel en dergelijke. Praat over hen Kayak legendes, geruchten die zijn verspreid in Zuid-Amerika, Afrika en Australië. Goden, vliegen in de lucht – vaak vliegende machines – zou kunnen worden, zelfs Keltische, de IJslandse en de Noorse mythen, de oude Germaanse sagen in het Japans MITech.

2nd Rock tekeningen

Rock tekeningen die de ongewone figuren in ruimtepakken en voorwerpen, zoals een UFO te illustreren.

Hoe kan een oude Aussie weten over zoiets, toen zijn kleding was de lendendoek?

3 Technische en technologische doorbraken niet vervagen in het kader van de tijd

Tot dan is de mate van kennis en cultuur. Vertegenwoordiging van deze dingen zijn tijd ver vooruit in het niveau van de huidige en de toekomstige eeuwen. Bijvoorbeeld, Indische legendes beschrijven de details van de principes van de straalmotor aandrijving en materialen die nodig zijn om aerial vehicles – beschreven machines vervaardigen Vimany genoemd. Beschrijf 407 verschillende materialen, die zelfs vandaag de dag nog geen gemeengoed.

Maya beschrijven dat God kwam en vertrok swingende machine en je bracht altijd weer nieuwe en meer diepgaande informatie. Hij nam met hem in de ruimte, jonge Maya en de tijd komt terug opnieuw grondig getraind. Van hen, toen kwamen de priesters, wiskundigen, filosofen en astrologen.

Sumerische beschaving was plotseling en onverwacht. Ze gaven ons een aantal uitvindingen die we nu gebruiken – rond, wiskunde, geneeskunde, schrijven …. vooral op het gebied van astronomie, zijn tijd vooruit. Ze wisten het zonnestelsel, met inbegrip van planeten met een elliptische lange periode van verkeer, die nu pas begint te spreken.

Van alle bronnen, die slechts gedeeltelijk zijn genoemd, kan worden geconcludeerd dat de “vreemde macht ‘de mensheid begeleid sinds haar oprichting. Altijd in een of andere manier interfereren met de menselijke geschiedenis. Vaak echter, was de tijd en de locatie beperkte actie.

Hoe zit het met buitenaardse wezens genaamd de bijbel.

De Bijbel zegt dat in de hemel een engel kwam in opstand, die was naar een hoge plaats in de hemel toevertrouwd aan de troon van God – Lucifer, het is een ‘drager van licht “en sleepte een derde van de engelen aan uw kant. Na de val van de eerste mensen werden gegoten naar de aarde en wonen hier met ons en constant bezig om ons tot zonde en Gods wet te gehoorzamen.

Hebt u zich ooit heeft afgevraagd waar op aarde neemt zoveel kwaad? Ja – de Bijbel zegt dat er bij ons wonen buitenaardse gedaald geestelijke wezens – engelen met grote macht en de enige verdediging tegen hen is een levend geloof in God en Jezus Christus en de liefde voor hem te hebben ingeschreven in het hart van Gods wet.

J. Fiebag aan het eind van zijn boek “UFO – ontvoering mensen – ontmoetingen met buitenaardse beschavingen”, schrijft hij dat de beschaving lijkt een kosmische intelligentie die ouder is dan de onze, variërend in vele dimensionale ruimte, en manifesteert zich in verschillende vormen op onze aarde. Wijst erop dat waarschijnlijk niet is gebaseerd op koolstof of silicium-gebaseerd, maar louter “geestelijke”, die moet worden geplaatst van de existentiële vormen van leven. Denk je niet dat het samenvalt met de bijbelse beschrijving?

Efeziërs 6,12 – Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen de machten, tegen de machthebbers van de duisternis van deze wereld, tegen de geestelijke boosheden in hoge plaatsen.

Ezechiël 28.14-15.17 – Je was de gezalfde cherub, verklaar ik u als de beschermer. Je was op de heilige berg van God, de brandende stenen je liep. Je was perfect in uw wegen vanaf de datum van de invoering daarvan – voordat je kwaad werden beschouwd. Vanwege haar schoonheid trots u wegens uw schoonheid je gooide wijsheid. Dat is waarom ik dan tegen de grond geslagen, om de aanblik van koningen, zie je.

Jesaja 14,12-15 – Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, O Lucifer, zoon van de ochtend! hoe zijt gij gekapt om de grond, die hebt verzwakking van de volkeren! Want gij hebt gezegd in uw hart, ik zal ten hemel opklimmen, ik zal mijn troon verheffen boven de sterren van God: Ik zal ook zitten op de berg van de congregatie, in de zijden van het noorden: Ik stijg op tot boven de hoogten van de wolken, ik zal de Allerhoogste gelijk. Maar gij zult worden teruggebracht naar de hel, aan de zijkanten van de kuil.

Net zoals God gebruikt Zijn engelen om mensen te beschermen en zijn engelen Satan gebruikt om de man te kwetsen en te verleiden tot zonde. Als u niet beslissen vrij staan aan de kant van God, we automatisch, zonder het te beseffen, de duistere kant. Niets in Daartussen.

Satan mixen waarheid en leugen tactisch nauwelijks herkenbare manier. Vaak is uitgegeven in de verschillende openbaringen van Gods boodschapper. Op basis van deze onthullingen engel oogverblindende schoonheid en nobele gedachten verspreid vele valse leerstellingen en stichtte veel valse religie.

2nd Korintiërs 11,14 – En geen wonder, want de satan zelf doet zich voor als een engel des lichts! Er is dus niets bijzonders toen hij en zijn dienaren zich voordoen als dienaren van de gerechtigheid. Maar uiteindelijk vallen, zoals hij verdient.

Aliens en UFO vandaag.

Vandaag, nog stijgende aantal meldingen van UFO-waarnemingen en contacten met buitenaardse wezens. In het laatste decennium toegevoegd als vele nieuwe bevindingen bevestigen de mogelijkheid van bezoeken en activiteiten van buitenlandse inlichtingendiensten op aarde, dat zelfs de wetenschappelijke wereld langzaam wordt gedwongen tot het nemen van de UFO. Er zijn veel waarnemingen van UFO’s vliegen, vele UFO-ontvoeringen in om monsters van weefsel of poging tot verwijdering en de bevruchting van menselijke eicellen en embryo’s te verwijderen. Zij hebben vaak niet de buitenaardse wezens kiezen voor een man die de boodschap doorgegeven aan onze wereld. Werden waargenomen in de oprichting van graancirkels en vele andere opmerkingen.

In 1991 heeft de Organisatie Roper een enquête onder de bevolking, om het aantal vermeende ontvoeringen door UFO’s te bepalen. Resultaat van het onderzoek was een verrassing. De gehele 2% van de Amerikanen hebben ervaring of ervaringen die kunnen worden opgenomen in de categorie van de UFO-ontvoeringen op. Onderzoekers zijn begonnen aan te pakken, en een Amerikaanse psychiater John Mack – winnaar van een aantal prijzen voor wetenschappelijk werk heeft onderzocht 50 mensen die werden ontvoerd door hypnose. Dr Mack stelt dat mensen hebben de ontvoering van een echte ervaring niet gezien, een droom, een fantasie of hallucinatie. Bovendien, het ontslag van vele overeengekomen in de details, hoewel de follow-up van de mensen niet kon weten.

Op het moment van de ontvoering ervaren een verlies van het begrip tijd, het is een puinhoop en dan verlies van bewustzijn. Evenzo, zijn ook beschreven humanoïde wezens die het uitvoeren van de ontvoering. Ongeveer 1 m hoogte, groot hoofd, geen oren, neus waarneembaar, lange armen met drie of vier vingers, dunne benen, featureless borst. Mensen hebben een enorme donkere ogen, en zonder de poppen iris. Een groot deel van de mensen beweren dat het was verschrikkelijk uitziende wezens in het oog. Hij zei dat het was een ervaring erger dan fysieke terreur. Sommige ontvoeringen hebben ook eerder gezien.

De vreemdelingen zijn zeer vaak tegenkomen op het feit dat zij hun contacten met mensen die geïnteresseerd zijn in de rechtvaardiging van hun toekomstig welzijn. Hij spreekt van een terugkeer naar de Bijbel, God, vrede, liefde en de rol ervan om ons te helpen in deze. Binnen deze beweging probeert geleidelijk aan betrokkenheid van alle inwoners van de Verenigde dat land en in staat zijn hun hoogste commandant Avatar Christus openbaren. (Voodoka ontvangen bericht van de master “Crystal Bell”) (“Vorm namen en ideeën met de film Avatar zal zeker niet toevallig, maar het zal mensen voor te bereiden voor de New Age.)

En het is de Bijbel voorzegd

2e Thessalonicenzen 2,3-4 – Niemand bedriege in any way. Vóór die dag komt (2 komst van Jezus Christus) moeten afkomstig zijn van God af te wenden. Moet blijken dat de goddeloze en verworpenen, die zal weerstaan en verheffen zich boven alles, wat God genoemd en wat is aanbidding. Rustig aan, zelfs in de tempel Gods en wordt God genoemd!

Actie vreemdelingen is de vervanging van een volledige vervanging voor Christus. Niet dus de komst van Christus met de engelen, om een einde te maken aan het kwaad van dit land, en hief zijn koninkrijk, maar de collectieve UFO-landing met onduidelijk einde.

Jezus waarschuwde dat Satan zou willen belichamen de engel van het licht. Willen de komst van Jezus Christus en de wereld brengt en verenigd onder zijn heerschappij te emuleren. Voldoen aan de woorden van Jezus Christus heeft, door vlak voor het vlottrekken van deze waarschuwing.

Zijn komst zal geweldig zijn, maar zal hem en iedereen te zien over de hele wereld in een keer en begeleidt de ontwaken van de doden tot leven.

Lukas 17,24 – als de bliksem brandt het landschap van het ene uiteinde van de hemel naar de andere, zo zal de Zoon van de mens in zijn tijd.

Getrokken uit het boek, Daniel Hajek – UFO Secrets en context, uitgeverijen Jupos

De auteur behandeld met deze verschijnselen, vanaf de leeftijd van 18 tot 49 jaar en put uit vele bekende ufoloog.

 

Gerelateerde artikelen uit de categorie – Supernatural, UFO

Ten dienste van de Maya’s, de aangewezen einde van de wereld in 2012? Het probleem zeker uitgedaagd iedereen die belang hecht aan deze kwestie. We moeten erkennen de krachten die in deze wereld. Het is God – liefde, de heerser van het universum, maar …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: