TRIN staat onder de geest van de antichrist   Leave a comment

 

 

Bij deze laten we zien dat TRIN onder de geest van de antichrist staat. Ook de inzegening staat onder de vrije oecomene welke de geets vand e anticrhist is en ook door een Rooms Katholieke pastor (de hoer van Babylon) is daar vertegenwoordigd. Hier kan je zien dat ze zichzelf neder;landse leiders noemen, maar onder de geest van de antichrist zitten en dat het geta;l van het Beest in hun harten zitten met wonderen en tekenen die veel groter zijn, dan dat God zou doen (Openb. 13:13-15) om zo satan zijn werk te kunnen laten doen om zo ook de uitverkorenen te misleiden. Deze mensen hebben een schijn van godzaligheid, maar ze hebben de kacht, die zit bij de wedergeboorte alleen, verloochend en hebben op de valse wonderen en tekenen gemunt en dat tegelijkertijd wetend dat ze nog onder hun eigen goede werken zitten en dus onder de juk der dienstbaarheid, maar ze hebben geen kracht noch m,acht in Gods Koninkrijk. Nu zien we dat Rebekah van der Steen nog erger aan toe is, dan dat zij was inde tijd vn de 5de bruid van Satan en Christen Satanist Mathieu van der Steen, zoals hij werkelijk heet zien we dus dat zij niets meer te doen hebben dan alleen afwachten op hun einde van hun levenswandel en dat is baden en luxe dat wat ze van de mensen via evangelische praatjes hebben afgenomen. Zij hebben het voorspoedsevangelie en niet het evangelie van Jezus Christus en dan zagen we ergens anders al op deze site, dat zij niets met Christus te maken hebben en dat we mogen weten, dat ze niets te maken hebben, noch met het Evangelie van Jezus Christus, noch met het Evangelie van het Koninkrijk (Matth. 24:14). Zij hebben wel alles te maken met het werk van de geets van de antichrist; alleen dat weten deze Nederlandse misleiders ook niet. Moge de God vvan dezer eeuwhen zegenen totdat ze na de natuurlijke dood in het dodenrijk zijn gezeteld.

Een Christen, die wedergeboren is is al vervuld met de Heilige Geest en is al meteen gedoopt en hij is klaar om door God gebruikt te kunnen worden ofwel om God te dienen door Christus Jezus. In deze gelederen moet alles nog in de toekomst gebeuren, maar de Heer zei zelf in Johannes 19:30:”Het is volbracht”. Dus wanneer we met Christus zijn opgestaan bij de wedergeboorte dan is alles volbracht. TRIN wilt nog alles gaan volbrengen en daar komt satan tussen die als een briesende leeuw zoekende wie hij kan verslinden (1.Petrus 5:8).

Nu hoort TRIN bij de “Word and faith ministries. Dat is het Welvaarts evangelie en zewe ziend at ze bij het zaad thuishoren die in de doorns en distels thuishoren (Lukas 8:14) en niet bij diegene die in degoede aarde gevallen zijn en die in het Koninkrijk van de leeuw met Arendsvleugels thuishoren, maar juist onder het Koninkrijk va het luipaard behorende bij het zaad die in de doorns en distels liggen onder de vorst van Griekenland. Zo zien we dus dat zij nooit van Christus zijn geweest, maar dat zij dus behoren onder geets van de antichrist. verder zijn het ook afgodendienaars van dit afgodisch Israél die al geprofetered was dat deze eraan zat te komen in Jesaja 2:622 en dat is het afgodisch Israël. Zij noemen dat volk van Israël ook Gods volk, terwijl het ware volk van God in Christus is en niet in dat afgodisch Israël.Amen.

 

Advertenties

Posted maart 22, 2013 by Dutch Bible Research Center. in TRIN, TRIN Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: