Willem Ouweneel en TRIN aan de schandpaal.   1 comment

We doen al jaren een onderzoek naar TRIN,  de leringen van Willem Ouweneel en verder ook de leer van meerdere valse leraars, die over een paar jaartjes gewoon de oven in kan van 1098 graden Celsius e waar de Heer Jezus Christus blij is dat ze daar zitten hoeven ze ook niet meer mensenlevens in de vernieling te helpen.

We komen over Prof. Dr. W.J. Ouweneel nog wel te spreken, welke is een veel geraffineerdere valse leraar dan zijn broer Frank Ouweneel. Het begrip `Ouwenelen’ staat dan ook als een blauwdruk op hun hart gegrift, welke betekent ‘Ouwehoeren’ ofwel ‘uit je nek kletsen’, want dat kunnen ze als de beste. Morgen komt Ouweneel aan de beurt bij ons. Dan zullen we toch eens even kijken hoe Bijbelvast hoij is en hoever hij van Gods plan staat. Hij weet het zelf geeneens.

De uitzending die de EO wilde uitzenden wordt door ons op het internet gezet. Wij wisten die uitzending te kraken en we hebben deze full speed kunnen downloaden. Nu nog even klaarmaken voor YouTube en iedereen kan de uitzending zien!! 

Verder zien we nog leuke beelden over de vrouw van Mattheus van der Steen. Mooie filmpjes hoe ze was ten tijde dat ze bij de Satanskerk zat en nu de bruid is geworden van de satanist Mattheus van der Steen. Rebekah is altijd nog eigendom van de Satanskerk, daar komt ze nooit meer vanaf en die Groonig die haar zogenaamd bevrijd heeft is zelf demonisch bezeten; dat zie je gelijk en dat middels een Christelijk medium en dus niet onder leiding van de Heilige Geest. Zo’n Christelijk medium heeft Willem Ouweneel en MvdS ook. Satan kan de oprechte niet bedriegen. Zij zien het gelijk en ze stellen dat en publique aan de kaak en zetten dat op een weblog neer.

Heel veel succes bij het bekijken van de uitzending die afgelopen donderdag uitgezonden zou gaan worden. We zetten alle stukjes van de uitzending op deze website neer. 

God bless,

Afdeling: Valse Leraars in de Eindtijd.

Advertenties

One response to “Willem Ouweneel en TRIN aan de schandpaal.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ik kan u vertellen dat u gebrainwashed bent en zo kijkt u ook uit uw ogen na wat foto’s van u gezien te hebben. Je volgt niet de leer van Christus, maar de leer van Wilkin van de Kamp en Ouweneel. Beide heren daar staat het teken van het Beest al op hun voorhoofd en handen gegrift. Dan mag je bij hun een beteje een ssoort van New Age opleving hebben gehad, maar dichter bij Christus ben je niet gekomen. Sterker nog God heeft de vrijheid gekregen om uit het Boek des Levens te halen en tevens u een speciaal plaatsje in de hel te geven, waar u vervolgens ook lekker warmpjes bij komt te zitten (1100 graden C). Jammer dat u alleen laasteraars van de Heilige Geest serieus neemt en niet iemand die een discipel van de Heer Jezus Christus en die de leer van Christus serieus neemt. Immers daar zit de grote afval die nu gaande is en waar u bij is komen te zitten. Jammer maar helaas. Maar vrouwen laten zich graag misleiden en misleiden hun man mee. Zogebeurde het in het hof van Eden en zo gebeurt dat nu nog steeds en samen branden ze in de hel. En jullie gaan naar leraren toe die jullie nog een extra zetje in de hel geven ook. God gebruikt zulke leraren als om zo de schapen van de bokken te scheiden. Ja en daar gebruikt HIj Satan voor om Zijn doel te bereiken. Jammer, maar de consequenties zijn voor jullie; de 2.Tim. 4:3-4 mensen die graag naar dat soort wolven willen luisteren 2.Tim. 3:5. Nu wetende wat in 1.Tim. 4:1 en dan zien we dus ook dat u niet bij het Gelovig Overblijfsel en zo heb je jezelf laten verleiden tot valse leraren. Moet u zelf weten, maar de consequenties zijn voor u wanneer u dit woord die van God Zelf afkomt geworteld met Bijbeltejsten dat in de wind slaat. Want dat gaat uw eeuwige leven kosten. Dus je bent een beetje opgebeurd en je hebt jouw peptalk gehad en waar dat terecht komt is in de afgrond waar die twee heren ook al hun hele leven thuishoren. Daarom staan ze ook hier op de eeuwige dodenlijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: