Geef GEEN Geld aan Heidi en Rolland Baker via TRIN en Iris Ministries   Leave a comment

We moeten ophouden met geld geven aan fake ministries als Iris Ministries, TRIN en vele andere die het Power Evangelism; de extreme prophetic en andere valse bediening van Patricia King moeten geven. We hebben Heidi Baker al goed behandeld, maar het moet duidelijk zijn, dat Mattheus van der Steen en meerdere van dit soort op grond van de Kansas City Kansas Ministries te geven. Zij zijn niet van Christus; willen ook niet geloven, noch in de praktijk van hetleven en de valse wonderen en tekenen, die uit hun handen komen zijn 100% aan de zijde van Satan toe teschrijven, die zich richt op geen genezing; slapeloosheid; lusteloosheid; angst voor de dood en vele andere zaken. Het is echt erg wat hier gebeurd, maar het is de Eindtijd. Buiten het feit, dat zij niet alleen de Heilige Geest lasteren en alle demonische werkingen aan de Heilige Geest valselijk toeschrijven; zien we ook dat er een jongen van 12 jaar oud uyit de kerk van Bill Johnson in Redding California door haar met demonen word geimparteerd en tegelijkertijd zien we dus ook, dat zij de oprechte doet laten twijfelen aan de werkelijke werk van de echte Heilige Geest die op de mensen was gevallen op de Pinksterdag. Nu dit wetende; zien we dan ook, dat zij niet van Christus is; een andere valse Jezus hebben; een ander Evangelie welke de mensen naar de afgrond leid en tevens demonische werkingen als het werk van de Heilige Geest zien. Het moet worden gezegd dat dit soort diep vervloekte Jezebels terrein hebben gemaakt voor een opening van nog veel verdergaande methodieken om de mensen maar onder de demonische machtsstructuren van Satan te houden. Kijk maar even naar dit filmpje:

Even dit vergroot in dit filmpje:

 

Kijk maar eens wat Heidi Baker zegt hier  en dan vraag je je af…. Hoe kan je nu bezeten zijn van de Heilige Geest? Je kan we bezeten zijn van demonen…. dus ze werken vanuit een andere geest; uit een andere God en uit een andere Jezus en dat klopt ook en wanneer je iets in geestelijke zin als Mozambikaan nodig hebt worden de arme Mozambikanen volledig financieel uitgekleed. In dit geval gaat Rolland en Heidi Baker over lijken. Heidi Baker heeft de Mozambikanen niet lief. Wanneer ze de mensen lief zouden hebben, dan had ze het Evangelie van het Koninkrijk en de leer van Christus gegeven, maar aangezien ze dat niet doet gaan de discipelen die onder haar staan radicaal met haar en haar man Rolland de hel in en maakt Heidi Baker van de Mozambikanen een kind der hel zeven maal erger als dat ze zelf zijn. Zij heeft niet lief, noch dat ze zelf de liefde van Crhristus kent, want wie de leer van Christus niet heeft; heeft noch God, noch de Heilige Geest en noch God de Vader en hoe kan je dan de liefde van de Vader dan overgeven aan de Mozambikanen? Niets. Nu er is niets te gek wat TRIN uit ongeloof nog steeds op hun site moeten bedelen naar mensen toe om geld en dat via de zogenaamde “Partnerschap” dan is het ziek gesteld. Wij hoeven de kosten van dit soort misleiders niet te betalen, want ze brengen niets en besteden alleen het geld naar diegene die andere mensen weer uitbuiten. Het is duidelijk dat bij elk gebed Heidi Baker geld eist van de Mozambikanen en niet zo zuinig ook. Eén Mozambikaan van ons team was daar ook en ze vroeg omgerekend € 100,= voor een gebed en een zegen en een zakdoekje. Afschuwelijk. Nou wist hij dat Heidi Baker een leugenaar was en een valse profeet, maar dit sloeg alles. Ze gaan naar de derde wereld landen toe om de boel uit te buiten en financieel gewin op te zetten en vervolgens dat ze nog met een leugen worden bediend ook nog. Dit soort mensen hebben geen scrupules.

 U weet het nu. U bent gewaarschuwd. U kruisigt Christus opnieuw en maakt van Hem een open schande (Hebr. 6:6; 1.Tim. 6), wanneer u wel geld stuurt naar Heidi en Rolland Baker en hun Iris Ministries!!

Nog een mooi bericht:

Here is an urgent prayer need from Rolland and Heidi Baker –

I’m in a conference in a town in Gaza Province in southern Mozambique while Heidi is in Pemba… I just got a call from her about a very serious situation for Iris (Iris is the name of their ministry) that erupted today in Pemba.

As you may imagine, Moslem leaders and the more Marxist and anti-foreign elements in Mozambique are very agitated about our growth and influence in this country. Such leaders in Pemba have actually expressed their outrage at Iris when they cannot even prevent their own children from coming to church and getting filled with the Spirit.

You may remember how we were evicted from our center in 1997 by Marxists, and had everything taken from us. Something similar is being attempted now in Pemba.

Todamajoy a r story appeared on the front page of Pemba’s newspaper, apparently instigated by people anxious for ou r removal from Mozambique. It was blatantly reported for the whole city to read, among many other things, that we are using North American religion to subvert the government, that we are anti-Frelimo (the political party now in power), that all our contacts with leaders are designed to undermine the party, we’re anti-black and anti-Africa, etc., etc.

Heidi has spent ten years becoming Mozambican in heart and soul, and has a permanent Mozambican visa. Everything she does is for “her” country, Mozambique. But the article is describing her as deceptive and treacherous. She feels so attacked and devastated… The threat is real. Last year the government very nearly tore down our center with its buildings at our expense.

We are meeting with the editor, and want to write an article in response together with a Mozambican lawyer. Meanwhile, we are asking you our friends to have your networks pray for us… This is yet another critical hour…

On we go in Jesus… –Much love, Rolland and Heidi

Website:

http://soulpants.wordpress.com/2006/05/31/pray-for-rolland-heidi-baker/

God grijpt dus in en hoe!! Buiten het feit dat duidelijk is, dat hier de achterdeur van een gekkenhuis heeft opengestaan; is ook het feit zichtbaar dat zij een grote lasteraar is van de Heilige Geest waar geen vergeving over mogelijk is. Mogen we dit even alleen goed in onze oren knopen.

 

Ga weg van hen en al hun plagen en geef GEEN geld aan Iris Ministries en Heidi Baker. Zij demoniseert Mozambique en ons.

 

NBOC.

Advertenties

Posted juli 29, 2014 by Dutch Bible Research Center.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: