0 Het bordeel van de Heroes – The Whore House of Heroes

geschiedenis

 

Daar waar Mattheus en Rebekah van der Steen de leiding heeft; verandert meteen een gemeente of kerk in een complete zwijnenstal. De ene valse profeet komt en de andere valse profeet gaat en de ene valse leraar komt en de andere gaat en tevens word er gebedeld voor heel wat geld, want dat moet erbij. Kijk ze hebben een  andere god; een andere messias en een andere geest die ze heilig hebben verklaard. Dus ze hebben Christus niet; ze hebben de God van Jezus Christus niet en ze hebben niet de Heilige Geest, want die lasteren ze alleen maar. Mooi hè en wanneer je nog meer demonisch bezeten wilt worden, hebben we daar de healingrooms. Het moge duidelijk zijn, dat TRIN en GMF niets beters te doen hebben dan wat op een charismatische wijze te gaan navelstaren. Overigens zegt de Bijbel dat we Charismatisch  moeten zijn? De Bijbel spreekt daar dus niet over, maar wel spreekt hij over geestelijk zijn en geestelijk worden. Je gaat geestelijk denken, maar een beetje `lampen draaien’ en rollenbollend over de grond te rollen en te zwalken door de hele kerk heen; dat staat dus nergens. De duivel heeft zich net als bij Todd Bentley voorgedaan als een engel des Lichts. Dit is echt een gemeente voor diegene die lekker naar de afgrond willen , want ze willen alleen maar horen wat ze hoen willen. De leraren zijn dan in overvloed. Wanneer je een zuivere leer wilt hebben, dan kan je beter in je binnenkamer zitten en de God van de Bijbelse Heere Jezus Christus je laten leren. Dat waas ook de Heer die dat aanraadde. Dus doen we dat maar en dan ga je tegelijkertijd ook zien wat voor een verdorven varkensstal die House of Heroes is. Mocht je het niet zien, dan ben je een valse bekeerling en dien je tot de Heere Jezus Christus te komen, wederom in uw binnenkamer. 

De occulte valse New Age praktijken van de valse profeten en leraren die middels een evangelisch sausje en zo het verworden tot net zo’n hoerenkast als de Bethel Church in Redding in Californië van Bill Johnson en Kris Vollotton met als gasthoer Heidi Baker, die weer kinderen zijn gaan demoniseren. Zij is ook een goede vriendin de vervloekte varkenshoer Heidi Baker (=Snaker), die weer eens naar Bethel is gekomen om een club kinderen van een stel demonen te voorzien. Die liebe Heidi…. misschien wel goed voor een derderangs Tiroler, maar niet als representatie van de Heer Jezus Christus zelf uiteraard. Natuurlijk hebben ze Simon de Tovenaar als hun Christus gemaakt; een andere geest, welke is de Kundalinigeest en ze staan recht onder de koker van Satan in de tweede Hemel en gaan dus gewoon ook rechtstreeks net als de 98% andere regelrecht de diepste spelonken van de afgrond in. Ze moeten alleen nog even kijken wat voor strafmaat ze nodig hebben.  Nu zien we dus ook noig de verschijning van een andere valse leraar  en net zo’n diep vervloekte zwijn voor het aangezicht van de Bijbelse Christus zelf en dat is Lodewijk van Weerden, die met zijn Jezebel, Petra van Weerden, weer een kerk in Loppersum heeft. U ziet dit deze twee ook in een andere pagina op deze website. Hij laat die zwijnenhoer nog in zijn gemeente prediken ook nog, wat nergens staat in de Bijbel dat te doen. Die vrouw heeft nog minder intelligentie en een geestelijk vermogen dan een dood bezeten varken. Buiten Rebekah van der Steen, die nog zevenvoudig erger is, dan Petra van Weerden zijn het allemaal diep door de afgrond doorgetrokken en tot op het bot vervloekte en demonisch bezeten zeugen voor het aangezicht van de Bijbelse Christus zelf. In ieder geval was Rebekah beter af geweest wanneer ze de vijfde bruid van Satan in de Satanskerk was gebleven. Daarom zijn we de Heer Jezus Christus ook zo dankbaar dit soort vervloekte zwijnen voor het aangezicht van Christus niet te hoeven tegen te komen. Het moge duidelijk zijn, dat we dan ook moeten waarschuwen voor dit soort lieden en dat blijven we dus doen ook.  

We gaan ook waarschuwen voor de Waardevol leven  Gemeente in Loppersum, maar in dat gat komt toch geen hond. Alhoewel zijn gemeente gestaag groeit, wat ons natuurlijk net als de Heer zelf ons zorgen baard. Dus we moeten er natuurlijk wel wat mee. Passen jullie wel op voor Mattheus die ouders die kinderen hebben. Hij schijnt het nogal goed te kunnen vinden met een pedoseksueel  en hij schijnt het ook wel op die valse wijze met kinderen goed te kunnen vinden op dat gebied. 

Goed ik zal eens kijken of ik daar het graf van wijlen Karel Hoekendijk en de in de nabije toekomst wijlen “Father Andrew” ofwel Anne van der Bijl naar het terrein van TRIN/GMF kunnen krijgen, mochten ze dan niet inmiddels uit de KvK uitgeschreven zijn. De nieuwe rage binnen de kerk van Bill Johnson is “Grave Sucking”. Hier word de zalving uit de botten van de overleden revivalisten uitgesoakt, dus uitgezogen. Zie halen dat dus niet rechtstreeks van de Heilige Geest, maar ze halen dat uit de botten van de doden lichamen van overleden revivalisten. Hoe occult kan het zijn. God verbiedt dat ook in de Bijbel.  

Titel: Grave Sucking bij Bethel Redding Church from Bill Johnson: 

Hier zien we wat er gebeurd in gesproken word bij Bart McCurdy (links) die jarenlang bij Bethel Church in Redding Californié gezeten heeft en waar Mattheus en Rebekah van der Steen van der Steen zo `fan’ van is en willen hun kerk House of Heroes evenzo maken als dat de kerk van Cultleider Bill Johnson is. 

U ziet Bill Johnson daar ook staan en dat wordt ook geleerd door de mensen die in de academie van de Bethel Church in redding zitten, die word overgenomen door TRIN/GMF te Harderwijk. De door Mattheus van der Steen. 

Titel: Bethel Redding Church is Spiritual dangerous: 

Dus de Whore House of Heroes kan nog even hun plezier gaan doen. Oh, vergeet even geen plekje over te houden aan de aankomende wijlen Jan-Sjoerd Pasterkamp!! 

Vergeet niet dat Rebekah binnen een week aan Satan in de Satanskerk Nederland word overgeleverd en … dat haar kinderen daar worden `geofferd’ aan Satan. Mattheus van der Steen gaat op een andere wijze de hel in. Mooi!! Opgeruimd staat heel erg netjes!!

Dus ga met Petra en Lodewijk rechtstreeks naar de diepste spelonken van het dodenrijk en ga met TRIN regelrecht de afgrond in.

Advertenties

Posted april 6, 2016 by Dutch Bible Research Center.

%d bloggers liken dit: